Najaarscross 2 november

Op  Zaterdag 2 november 2019 vindt de 4e Cross van Running2B loopgroep plaats bij ’t Zeeltje een de Kooilaan 3, Bleiswijk. Lopers van Running2B en hun aanhang zijn van harte welkom om op deze datum vanaf 10.45 uur aanwezig te zijn voor de inschrijving, warming-up en een inlooprondje. Ben je geen lid van Running2B dan is het zaak om een introductie te bemachtigen.

De start is om 11.15 uur op het grasveld achter restaurant ‘t Zeeltje bij de waterpartij. Vooraf graag aanmelding bij één van de trainers! Deelname is gratis. Het parcours bestaat voor 1/3 uit een zandpad, 1/3 verharde paden en 1/3 gras. Er worden 5 ronden gelopen (ca 1.700 m per ronde) Totale lengte parcours: 8,5 km. Het is geen parcours voor spikes en deelname is voor eigen risico. Het advies is om oude loopschoenen en sokken te dragen. 


Parcours record heren: Stefan Voogt in een tijd van 37:50. Parcours record dames: Marin Tromp in een tijd van 41:29. Wie verbetert deze tijden? Aanmelden bij Kees of Lex c.voogt@schiedam.nl of lex.koudstaal@gmail.com .  

Na afloop  is er koffie en gezelligheid in ‘t Zeeltje (koffie is voor eigen rekening). 
info bij Lex Koudstaal (06) 536 426 09 

Foto: Hans, Lex en Kees genietend van een heerlijke appeltaart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *