Startersgroep reeds gestart!

Dit voorjaar zijn wij weer gestart met een startersgroep.

Afgelopen zaterdag 7 maart 2020 is de 11e startersgroep bij Running2B loopgroep Bergschenhoek gestart. bij boerderij ‘Het Lansingerland’. Running2B is aangesloten bij de Atletiekunie en de bekende Lansingerlandse looptrainer Lex Koudstaal neemt ook deze nieuwe startersgroep onder zijn hoede.

Voor de beginnende hardlopers bestaat bij Running2B loopgroep Bergschenhoek de mogelijkheid om kleinschalig en professioneel in 15 weken te trainen van 0 naar 5 kilometer. Je loopt elke zaterdagochtend met je gezellige groep in de prachtige omgeving vanuit ons startpunt Boerderij ‘Het Lansingerland’ aan de Hoekse Kade met mooi uitgestippelde routes in het Lage en Hoge Bergsche Bos en langs de Rotte. Naast de trainingsochtenden loop je zelfstandig nog 2 keer in de week, je hebt dus ook huiswerk. Na 15 weken organiseert Running2B loopgroep een heuse 5 km. examenwedstrijd met alleen maar winnaars: de cursisten van de startersgroep.

Er wordt getraind op zaterdagen van 08:30 tot 10.00 uur vanaf Boerderij ‘Het Lansingerland’ aan de Hoeksekade. De kosten zijn slechts Є 40 voor 15 weken professionele training, inclusief cursusmateriaal, professionele ondersteuning en het gezellige eindexamen in juni.

info over dit bericht: 

Lex Koudstaal 

info@running2b.nl 

(06) 536 426 09 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *