Onze trainers

Bekijk hier al onze trainers
Kees Voogt

Running2B is al 10jr lang de gezelligste loopgroep van Nederland. Mijn trainingen zijn altijd gevarieerd en gedifferentieerd. Ik verzorg een aantal kernen, waarbij loopscholing en looptechniek vrijwel nooit ontbreken. Daarbij geef ik creatieve loopvormen, out-of-the-box trainingen, verrassingen, heuvels, versnellingen en veel loopplezier. Inmiddels heb ik 9 groepen opgeleid naar een 5 kilometer examen. Ik geef training 2x per week training aan de trimmers.

Vanaf 2014 ben ik trainer van de sporters bij loopgroep Running2B. De kern van mijn trainingen zijn voornamelijk gericht op snelheid. Wat betekent dat er tijdens de trainingen veel aan intervallen wordt gedaan. Ik geef, indien mogelijk, training op woensdagen.  

Hardlopen doe ik voor ontspanning en om conditioneel fit te blijven. Ik loop al ruim 30 jaar, PAC, DOTO en de laatst 5 jaar bij het gezellige R2B. Sinds kort ben ik 1 van de 7 trainers die onze 3 loopgroepen begeleid. Ik geef hoofdzakelijk training aan de tussen- en sportersgroep waarbij de afstanden variëren tussen 9 – 12 km.

Duurloop – interval – heuveltraining – circuit op tijd , komen regelmatig in mijn programma aan bod. 

Voor mij is hardlopen belangrijk als moment van ontspanning. In mijn trainingsplannen zoek ik naar veel afwisseling, zowel voor wat betreft route, tempo, hoogteverschillen en ondergrond. Running2B is een sociale loopgroep, we dagen elkaar uit en kijken naar elkaar om. Wat mij aanspreekt is het sociale karakter van de groep. Ik geef training aan alle groepen.

Inmiddels ben ik 5jr lid van Running2B. Mij is 3 jaar geleden gevraagd training te geven en dit heb ik opgepakt. Ik heb een cursus gevolgd bij Re-act en geef vnl. training aan de tussengroep/sporters. Dit doe dit met veel plezier omdat wij een gevarieerde club met mensen zijn. Mijn kern bestaat vooral uit intervallen omdat ik merk dat dit je duurloop ten goede komt. Ik vind het leuk als men voor een wedstijd gaat trainen.  

Op zaterdagen geef ik training aan de tussengroep. Deze groep loopt tussen de 8 en 10 km in een gemiddeld tempo.  Mijn trainingen worden gegeven in het mooie hoge en lage Bergsche bos. Wil je een keer mee meld je dan aan via info@running2b.nl

Info volgt

Voordeel

Onlangs hebben alle leden een gratis geel veiligheidshesje gekregen. Deze zijn betaald  van de sponsorgelden, welke we daarvoor hadden gereserveerd. Wij hechten binnen onze loopgroep veel waarde aan veiligheid tijdens het lopen.

Als loper van de Running2B loopgroep krijgen we 20% korting op speciaal aangemeten hardloopschoenen bij een gerenommeerde speciaalzaak in Rotterdam. Welke winkel dat is en welke voorwaarden daarvoor gelden is allemaal  terug  te lezen in een speciale nieuwsbrief welke achter het password  op deze site is terug te vinden. Alleen voor leden, dus. We streven ernaar om meer voordelen voor onze leden te creëren. Meer voordeel zal volgen. De voordeel-nieuwsbrieven worden regelmatig vernieuwd, blijf kijken.

Bestuur, management & structuur

Hardloopgroep Running2B kent geen bestuur, maar wordt ondersteund door een groep coördinatoren die gezamenlijk de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de hardloopgroep.

Huishoudelijk reglement

Als loopgroep hebben we ervoor gekozen een huishoudelijk reglement op te stellen. Het reglement beschrijft afspraken, regels en richtlijnen en de rol van de coördinatoren.

Lees hier ons reglement