hardlopen

PaasEiRoof!

Na onze succesvolle en met veel enthousiasme ontvangen LandjeRoof en PandjesBaas-spellen hebben wij tijdens deze lockdown nog een nieuw spel voor jullie bedacht in de maand maart. Het spel gaat heten PaasEiRoof waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk virtuele paaseieren te veroveren door kilometers bij elkaar te hardlopen of te wandelen.

We hebben in het totaal 10 smaken t.w.; melk, puur, hazelnoot, karamel-zeezout, koffie, cappuccino, advocaat, discodip, wit en praliné. Op 1 maart start het spel en het loopt door tot en met 31 maart 23:59 uur. Op 1 april (geen grap) zullen we om 19.30 uur de prijswinners bekend maken.

Het spel is een combinatie van LandjeRoof maar nu met virtuele paaseieren en PandjesBaas-spel, maar nu met verstopte paaseieren op GPS-locatie, waarbij extra kilometers te winnen zijn.

We spelen met 5 teams;  Blauw, Paars, Geel etc…en werken weer met de Padlet. Hier kun je, je kilometers opgeven, op welke smaak ei je de gelopen kilometers wil plaatsen of welk ei je hebt gevonden op een GPS-locatie (aparte Padlet). De groepen worden verdeeld over de teamcaptains en zij zullen ook weer een tijdelijke groepsapp samenstellen voor (stiekem en tactisch) overleg. Zoek elkaar op, loop samen met een groepsmaatje en maakt er een mooie maand van, maar pas wel goed op jezelf.

Veel succes en schrijf je in!

Met vriendelijke groet,

Coördinatoren Running2B