Eerste 3 gratis!

Met een groep van drie trainers, die in het bezit zijn van KNAU erkende diploma’s, verzorgen zij met veel plezier de verschillende trainingen. Daarnaast zijn er tevens 2 hulptrainers. De trainers hebben veel aandacht voor de juiste looptechniek en een correcte uitvoering van de spieroefeningen. Dit om blessures te voorkomen. De trainingen duren ongeveer 90 minuten waarin zowel aan techniek, opbouw van spieren en conditie wordt gewerkt. 

Bij ons zit je nergens aan vast. De eerste vijf trainingen zijn gratis zodat je kan ervaren of onze manier van trainen bij je past. Daarna kan je je bij ons aansluiten. De contributie innen we per half kalenderjaar. 

Trainingen

Bij de Running2B loopgroep wordt er getraind volgens de laatste inzichten van de Atletiekunie. Er wordt serieus werk gemaakt van een goede warming-up en een cooldown, maar ook wordt er veel aandacht geschonken aan houding, ademhaling, loopstijl en looptechniek, loopscholing en blessure-preventie. De kernen van de trainingen kunnen bestaan uit diverse onderdelen, heuvels, spelelementen, snelheid, intervallen, fartleks, piramidelopen enz. Steeds wordt een andere route gekozen, in de winter en zomer zijn er verschillende programma’s en er wordt gedifferentieerd getraind. Dwz dat meerdere niveaus mee kunnen doen aan de trainingen.

Er wordt getraind in drie niveaus:

  • Starters, die in de vorm van een cursus van 0 tot 5 km. trainen in 15 weken en dan examen doen tijdens een door Running2B georganiseerde wedstrijd;
  • De Trimmers die per training gemiddeld uitkomen op 7 tot 9 kilometer;
  • De Sporters, die trainen in de regel een omvang van 10 tot 14 kilometer per training.

De trainingen duren in de regel anderhalf uur per keer. Per trainingsdag wordt door middel van het aanbieden van twee verschillende trainers altijd de meeste niveaus bediend.

Wat kost het?

Je werkt je tijdens onze trainingen natuurlijk in het zweet, maar verder is de financiële verplichting niet hoog. De kosten om mee te doen zijn € 100,- per jaar. Het bedrag innen we tweemaal per jaar t.w. 2 x € 50,- in de maanden januari en juli.

Locaties

Onze trainingen vinden plaats vanuit twee locaties: 

  • Woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur vanuit het Berghonk, Burgemeester van Oostenweg 4, 2661 HN Bergschenhoek


 

 

 

 

  • Zaterdagmorgen van 08.30 – 10.00 uur, vanuit Outdoor Valley, Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek,  (gelegenheid tot koffie drinken na afloop). Kijk voor meer informatie over Outdoor Valley op: https://www.outdoorvalley.nl/