Tijdelijke stop trainingen

Gisteravond hebben de trainers en coördinatoren na uitgebreid beraad besloten om de trainingen voorlopig tot en met 11 november stop te zetten. 

Ondanks dat we volgens de strenge regels wel mogen sporten in kleine groepjes met 1,5m afstand, is dit in de praktijk heel lastig. We vinden het belangrijk in de huidige omstandigheden om ons verantwoordelijk te gedragen en niet de grenzen van de regels op te zoeken om zo min mogelijk bij te dragen aan de verspreiding van het virus. 

Uiteraard mag je zelf wel blijven hardlopen. Wanneer je liever samen met iemand doet, kun je hiervoor een oproepje zetten in onze WhatsApp groep en via een persoonlijk berichtje verder afspreken. Hou hierbij zelf de regels in de gaten. Volgens het protocol van de Atletiekunie mogen de groepjes uit maximaal 4 personen bestaan en moet je 1,5m afstand houden onderling. 

Ter inspiratie hebben we leuke hardloop-bingokaarten gevonden bij een andere loopgroep die we graag met jullie willen delen. Er staan leuke afwisselende opdrachten en trainingen in die je kunt doen. Hier kun je de kaarten vinden en een uitleg hoe het werkt. Leuk als je je resultaten met ons deelt via WhatsApp en/of andere sociale media, zo sporten we toch een beetje samen.

Blijf gezond!

Trainers en coördinatoren van Running2B